Yeşil bir muzu sarıya veya çok sert bir şeftaliyi biraz daha yumuşak hale getirmek için tek ihtiyacınız kağıt bir torba. Meyveler kağıt torba içerisinde saklandığında içeriğindeki etilen gazı ile tepkimeye girer ve daha hızlı olgunlaşır.
Home »
pratik bilgiler
» Sert şeftaliyi nasıl yumuşatırız pratik bilgiler
Sert şeftaliyi nasıl yumuşatırız pratik bilgiler
Penulis : sabahtan on 12 Mart 2015 Perşembe | 01:07
Related posts:
If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.
Etiketler:
pratik bilgiler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Arşivi
-
▼
2015
(9)
-
▼
Mart
(9)
- Elmaları soyunca kararmaması için ne yapmalı.
- Soyduktan sonra patatesler kararmadan beklesin!
- Survivor All Star'da bu hafta kim elendi?
- Domatesler çabuk çürüyor ne yapayım?
- Sert şeftaliyi nasıl yumuşatırız pratik bilgiler
- Merhum Canaydın 6 Fener golünü ayakta alkışladı!
- Fener Galatasaray'ı tarlada yendi!
- Fenerbahçe'den Galatasaraya kıyak teklif nostalji
- Mini-Cooper nedir? Mini Bilgiler
-
▼
Mart
(9)
Yorum Gönder